06. Juna u 11:11

Autor Tema: Kako funkcioniše?  (Pročitano 945 puta)

Van mreže Luka

Kako funkcioniše?
« poslato: 25. Januara u 19:07 »


Ukoliko želite da trgujete ili da koristite SHOP na našem forumu bilo bi poželjno da pročitate ova pravila, kako ne biste dolazili u neprijatane situacije sa administracijom foruma a ni sa članovima foruma.

1. Pri korišćenju samog SHOP-a morate na pošten način zaraditi naše UNICON poene.

2. UNCION poene možete zaraditi tako što postavljate i odgovarate na teme drugih članova foruma. Svaka novo otvorena tema ili odgovor na temu vam donosi 1 UNICON poen.

3. Ukoliko adminsitracija foruma primeti da se teme ili odgovore spamovali dobićete upozorenje i biće vam skinut određen broj UNICON poena.

4. Pri korišćenju samog SHOP-a, potrebno je skupiti određen broj poena za određene stvari kako bi ih mogli kupiti.

5. Kada odlučite da kupite neku stvar potrebno je da udjete u SHOP i zatim udjite na "Trgovački centar" kako bi ste videli ceo katalog proizvoda koje vam mi pružamo.

6. Svaki proizvod koji se nalazi u našem SHOP-u se prodaje u odredjenim količnima (svaki proizvod ima odredjen broj sa kojim je određeno njegovo stanje na našem SHOP lageru).

7. Ukoliko neki član bude više puta kupio jedan te isti prouzvod, administracija foruma će to primetiti i korisnik će dobiti opomenu i biće mu skinut određen broj UNICOIN poena.

8. Bilo koji proizvod da kupujete preko našeg SHOP-a potrebno je da sačekate da vas član foruma koji je postavio proizvod kontaktira, bilo to da je admin ili neki običan član.

Dalja pravila o SHOP-u možete pročitati OVDE.


Pravila mogu biti naknadno dodata. Ukoliko do toga dođe, svim članovima će biti poslata privatna poruka da provere nova pravila, kako ne bi došli u situaciju da ih nesvesno prekrše.

U nadi da će se pravila poštovati,

Unisvet admin tim.