Internet zarada: 2Captcha

May 31, 2015 12:30 pm

2Captcha

Kategorije:

Internet zarada

Kao što znate na internetu ima mnogo načina za zaradu, te smo odlučili da vam predstavimo neke od njih. U ovom članku ćemo pričati o sajtu “2Captcha“.

1. Šta je 2Captcha?

2Captcha je sajt sajt koji vam omogućuje da zaradite novac rešavanjem “captcha” (slika sa slovima/brojevima koju treba da rešite, tačnije upišete to što vidite na slici u polje namenjeno za to). Veoma je jednostavno i ne treba vam mnogo vremena. Radite kada i koliko vi želite, bez ikakvih ograničenja.

2. Koliko se plaća?

Za 1000 rešenih captcha dobijate od 0.5$ do 1.2$ sve zavisi od toga koliko ste captcha rešili odjednom i kakve ste rešili.

3. Kako se vrši isplata?

Isplata se vrši putem PayPal-a (minimalna isplata 3$), Webmoney-a (minimalna isplata 0.5$) i Payza (minimalna isplata 1$). Potrebno je 24 do 48 sati za isplatu, mada neke isplate budu trenutne. Isplate se mogu zatražiti bilo kojeg dana u nedelji u bilo koje vreme, osim kod PayPal-a. Isplate putem PayPal-a se vrše ponedeljkom i petkom.

2captcha

4. Počni da zarađuješ!

Sve što ti je potrebno da bi zaradio su brzi prsti i e-mail adresa. Registruj se ovde i za samo pet minuta kreni sa rešavanjem captcha.

Ovo je jedan veoma brz i jednostavan način za zaradu putem interneta. Kada se malo ispraksirate nedeljno možete zarađivati i po 15$ nedeljno, što uopšte nije loše ako pogledate da ste sve vreme sedeli kod kuće i izdvojili samo par sati.

Zapamtite, upornost se isplati! Srećno!

KOMENTARI

AUTOR

Zanima me većina stvari vezanih za računare, bilo da je u pitanju hardver ili softver. Najviše me zanimaju igrice, kako igranje tako i pravljenje istih. Snimam pomoć za sve aktuelne igre, i prevodim ih na srpski kako bi oni sa slabijim znanjem engleskog jezika razumeli celu priču igre, jer je ona veoma važna. Takođe i pravim igrice, trenutno 2D, ali nadam se da ću u budućnosti početi da se bavim i 3D igricama. Smatram da imam još mnogo toga da naučim, jer čovek uči dok je živ. Sa obzirom na brz razvoj tehnologije prosto je nemoguće da se nauči sve, već se mora konstantno učiti i unapređivati svoje znanje. Neka Vam odskočna daska za učenje nekih stvari bude baš naš sajt.