Nagradna igra: Gigatech X4 Headphone

April 12, 2015 3:48 pm

Gigatech X4 Headphone

Učestvujte u nagradnoj igri i imate priliku da osvojite Gigatech X4 Headphone i time upotpunite vašu gaming opremu.

Odlučili smo da vam poklonimo “Gigatech X4 Headphone”, a sve što trebate da uradite kako bi učestvovali imate u prozoru dole. Što se tiče slanja slušalica pobedniku stvari stoje ovako.

Mi plaćamo troškove slanja i šaljemo u sledeće države: Srbija, Rebublika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija i Hrvatska. Pobednik će biti objavljen na unisvet.net Facebook stranici i na sajtu na stranici na kojoj se trenutno nalazite.

Obavezno pročitajte “Terms & Conditions” za sve dodatne informacije oko nagradne igre, i informacije oko preuzimanja nagrade. Nagradna igra traje od 12.04.2015. do 26.04.2015.

*NAPOMENA: Kod opcije “Podelite sa prijateljima” za svakog prijatelja koji uđe preko Vašeg linka dobijate po 2 poena i time imate veće šanse da osvojite nagradu.

Nagradna igra: Gigatech X4 Headphone

KOMENTARI

AUTOR

Zanima me većina stvari vezanih za računare, bilo da je u pitanju hardver ili softver. Najviše me zanimaju igrice, kako igranje tako i pravljenje istih. Snimam pomoć za sve aktuelne igre, i prevodim ih na srpski kako bi oni sa slabijim znanjem engleskog jezika razumeli celu priču igre, jer je ona veoma važna. Takođe i pravim igrice, trenutno 2D, ali nadam se da ću u budućnosti početi da se bavim i 3D igricama. Smatram da imam još mnogo toga da naučim, jer čovek uči dok je živ. Sa obzirom na brz razvoj tehnologije prosto je nemoguće da se nauči sve, već se mora konstantno učiti i unapređivati svoje znanje. Neka Vam odskočna daska za učenje nekih stvari bude baš naš sajt.