Alone In The Dark za Steam

Unisvet Vas nagradjuje Steam kodom za igru Alone In The Dark. Naime, deda mraz je navratio do redakcije i ostavio nam nekoliko poklona, pa smo mislili da bi bilo u redu da neke podelimo sa Vama.

Učestujte u nagradnoj igri ispunjavanjem uslova ispod. Nagradna igra se završava 09.01.2015. godine, a pobednika ćete moći videti istog datuma na prozoru ispod (prozor preko kojeg učestvujete u nagradnoj igri). Pobednik će biti kontaktiran putem e-maila. Srećno!

a Rafflecopter giveaway

Nagradu je osvojio:

Човке Брате (feornetgama@gmail.com)

Da bi preuzeo nagradu otiđi na e-mail koji si koristio u nagradnoj igri. Čestitamo!

KOMENTARI

AUTOR

Zanima me većina stvari vezanih za računare, bilo da je u pitanju hardver ili softver. Najviše me zanimaju igrice, kako igranje tako i pravljenje istih. Snimam pomoć za sve aktuelne igre, i prevodim ih na srpski kako bi oni sa slabijim znanjem engleskog jezika razumeli celu priču igre, jer je ona veoma važna. Takođe i pravim igrice, trenutno 2D, ali nadam se da ću u budućnosti početi da se bavim i 3D igricama. Smatram da imam još mnogo toga da naučim, jer čovek uči dok je živ. Sa obzirom na brz razvoj tehnologije prosto je nemoguće da se nauči sve, već se mora konstantno učiti i unapređivati svoje znanje. Neka Vam odskočna daska za učenje nekih stvari bude baš naš sajt.