Melem za oči: The Witcher 3

January 26, 2015 6:33 pm

Bliži se datum kada ćemo zaigrati Witcher 3 a do tada nam ostaje da gledamo slike direktno iz igre koje su i više nego dobre.

Kategorije:

Novosti Witcher 3

The Witcher 3, igra koju željno iščekujemo već par godina.

Bliži se datum kada ćemo zaigrati The Witcher 3 a do tada nam ostaje da gledamo slike direktno iz igre koje su i više nego dobre. Možete videti da je grafika na zavidnom nivou, i sve izgleda odlično, čak i najmanji detalji. Uživajte!

KOMENTARI

AUTOR

Zanima me većina stvari vezanih za računare, bilo da je u pitanju hardver ili softver. Najviše me zanimaju igrice, kako igranje tako i pravljenje istih. Snimam pomoć za sve aktuelne igre, i prevodim ih na srpski kako bi oni sa slabijim znanjem engleskog jezika razumeli celu priču igre, jer je ona veoma važna. Takođe i pravim igrice, trenutno 2D, ali nadam se da ću u budućnosti početi da se bavim i 3D igricama. Smatram da imam još mnogo toga da naučim, jer čovek uči dok je živ. Sa obzirom na brz razvoj tehnologije prosto je nemoguće da se nauči sve, već se mora konstantno učiti i unapređivati svoje znanje. Neka Vam odskočna daska za učenje nekih stvari bude baš naš sajt.