RECENZIJA: The Crew

April 24, 2014 11:32 am

The Crew screenshot

Kategorije:

PC Igre Recenzije

Tagovi:

Kao što u filmu Need for speed, glavni junak Tobey u Shelby Mustangu putuje od jednog grada Sjedinjenih Američkih Država do drugog i pritom prelazi stotine kilometara, napokon ćemo to moći i mi u virtualnom svijetu!

The Crew razvija veteranski racing tim Ivory Tower u suradnji sa Ubisoftom te ćemo, napokon zahvaljujući njima i mi obični smrtnici moći putovati SAD-om.

LIVE ALL THE ADVENTURES OF DRIVING!

Slogan next-gen igrice je “Never drive alone” tj. nikad ne vozi sam pa su nam očekivanja za Open World multiplayer prilično visoka! The Crew nas je odmah podsjetio na slavni naslov Need for Speed World ,ali sa puno većom mapom i sa puno više kilometara. Igrica primarno nije multiplayer, ali saznajemo da dok god smo spojeni na internet uz nas će biti još osam igrača. Ukoliko imate prijatelje koji igraju u isto vrijeme kada i vi, oni će uvijek biti uz vas, ali ukoliko nisu, osam igrača će biti izabrano nasumično.

Nakon davnog naslova Need for Speed Undergrounda 2, u racing virtualnom svijetu ponovno dobijamo opciju tuniranja ili tzv. “nabrijavanja” automobila. Dijelove kupujemo ili osvajamo na lokalnim utrkama.

The Crew screenshot

Novosti u racing svijetu nam donosi i PvP opcija, tj. sukobljavanje dvije ekipe! Otkrili su nam zasad samo 4v4 opciju PvP-a gdje će biti istaknuti kooperativni i kompetitivni elementi.

VOŽNJA?!

Naposljetku The Crew je obična arkadna racing igrica, tako da nećemo vidjeti neke ogromne razlike, pričom i teatralnosti u misijama  u singleplayeru možemo slobodno reći kako je ovo tek neka konkurencija NFS  The Runu.  Također igrica podsjeća na NFS Rivals, gdje nam se nije svidjelo često prebacivanje sa SP-a na MP i obratno. Svakako ne treba brzati sa zaključcima već pričekati, zaigrati i vidjeti!

Na kraju, možemo biti presretni jer ćemo napokon dobiti još neki naslov u žanru gdje već nekoliko godina bez konkurencije vlada Need for Speed. The Crew je najavljen kao racing naslov nove generacije, u skladu s tim saznajemo da je najavljen za next-gen konzole – PS4 i Xbox One, a sam Ubisoft je potvrdio igricu i za PC gdje konfiguracija još nije poznata. Prvi službeni trailer je izašao u lipnju prošle godine, ali tek se naslov potvrdio nedavno.

The Crew screenshot

Prednarudžbe su već otvorene na službenoj stranici The Crewa pogledajte ovde

Pogledajte trailer ove igrice:

Zaključak Unisvet ekipe je – ideja odlična, vidjet ćemo izvedbu!

KOMENTARI

AUTOR

Učenik sam Tehničke škole Slavonski Brod, tehničar za mehatroniku. U svijetu informatike sam od desete godine, kada sam počeo igrati video igre i rastavljati računala. Na ovoj stranici sam iz vlastitog gušta zbog ljubavi prema informatici i na takav ću način i djelovati.