Velvet Sundown, zaigrajte betu

February 27, 2014 11:26 pm

Velvet Sundown

Velvet Sundown, nešto novo u svetu gaminga. Svakako je jedna od igara koju bi ste želeli da igrate.

Igra razvijena od strane Tribe Studios-a, ima veoma zanimljiv gameplay, ali o njemu ćemo pričati u nekom narednom periodu. Igra se nalazi u beta fazi, i već izgleda odlično. Iz Tribe Studios-a odlučili su da nam uruče 50 kodova za betu, koje ćemo mi sada podeliti sa Vama. Evo načina da preuzmete i aktivirate kodove:

Pre svega zamolili bi Vas da uradite sledeće korake, ako već niste: Pre svega lajkujte našu Facebook stranicu, a zatim se subskrajbujte na naš YouTube kanal.

Nakon što ste to uradili preuzmite jedan od kodova ovde: Velvet Sundown Beta Kodovi

Šifra za pristup kodovima jeste naziv naše Facebook stranice.

Zamolićemo Vas da kodove uzimate počevši od gore pa na dole, a ne nekim nasumičnim odabirom.

Nakon što ste preuzeli kod, možete ga aktivirati na Velvet Sundown sajtu.

Za kraj, pogledajte nekoliko minuta gameplaya ove igre. Nadamo se da ćete uživati.

KOMENTARI

AUTOR

Zanima me većina stvari vezanih za računare, bilo da je u pitanju hardver ili softver. Najviše me zanimaju igrice, kako igranje tako i pravljenje istih. Snimam pomoć za sve aktuelne igre, i prevodim ih na srpski kako bi oni sa slabijim znanjem engleskog jezika razumeli celu priču igre, jer je ona veoma važna. Takođe i pravim igrice, trenutno 2D, ali nadam se da ću u budućnosti početi da se bavim i 3D igricama. Smatram da imam još mnogo toga da naučim, jer čovek uči dok je živ. Sa obzirom na brz razvoj tehnologije prosto je nemoguće da se nauči sve, već se mora konstantno učiti i unapređivati svoje znanje. Neka Vam odskočna daska za učenje nekih stvari bude baš naš sajt.