Yet Another Zombie Defence FREE

Kategorije:

PC Igre

Tagovi:

Evo jedna nagrada za sve Vas koji nas pratite. Odlučili smo da sa Vama pdoelimo način kako da besplatno dobijete Steam Kod za gore navedenu igru.

Pre svega zamolili bi Vas da uradite sledeće korake, ako već niste: Pre svega lajkujte našu Facebook stranicu, a zatim se subskrajbujte na naš YouTube kanal.

Kada ste to uradili kliknite ovde. Klik na taj link će Vas odvesti na jedan sajt, gde se od Vas traži da unesete vašu E-Mail adresu. Unesite E-Mail, i biće Vam poslat steam kod, kada igra dobije “zeleno svetlo” na Steam-u. Da bi igra što pre dobila “zeleno svetlo”, i da bi svi što pre dobili kodove, dajte svoj glas i podržite igru ovde.

To je sve što treba da uradite, kako bi ste dobili igru. Uživajte.

KOMENTARI

AUTOR

Zanima me većina stvari vezanih za računare, bilo da je u pitanju hardver ili softver. Najviše me zanimaju igrice, kako igranje tako i pravljenje istih. Snimam pomoć za sve aktuelne igre, i prevodim ih na srpski kako bi oni sa slabijim znanjem engleskog jezika razumeli celu priču igre, jer je ona veoma važna. Takođe i pravim igrice, trenutno 2D, ali nadam se da ću u budućnosti početi da se bavim i 3D igricama. Smatram da imam još mnogo toga da naučim, jer čovek uči dok je živ. Sa obzirom na brz razvoj tehnologije prosto je nemoguće da se nauči sve, već se mora konstantno učiti i unapređivati svoje znanje. Neka Vam odskočna daska za učenje nekih stvari bude baš naš sajt.