FIFA 14 Recenzija [UTAKMICA]

October 28, 2013 6:32 pm

FIFA 14 Recenzija

Kategorije:

PC Igre Recenzije

Kao što većina fanova ove fudbalske simulacije zna, FIFA 14 “izašla” je za PC tržište 27. Septembra. Naša redakcija jedva je dočekala da zaigra ovu najbolju fudbalsku simulaciju. Prvi utisci su bili fenomenalni, i prosto je za nepoverovati koliki napredak ima ova igrica u odnosu na igru pre 4 ili 5 godina.

Naime prvo što smo odlučili da Vam kroz fotografije predstavimo jeste početak prijateljskog meča (Kick Off).

Totalna promena interfejsa u odnosu na prošlu godinu. Novi interfejs je u metro stilu, verovatno po uzoru na Windows 8.

Naš odabir ekipa za prvu utakmicu bio je El Klasiko (Barselona-Real Madrid). Kao što vidite nema puno promena u ovom segmentu u odnosu na prošli serijal.

Prikaz prve postave obe ekipe, podaci o meču (sudija, vreme, minutaža, nivo, stadion). Nema značajnih promena izuzev predivnih slika stadiona koje su mnogo bolje u odnosu na prošlu godinu. I još jedna stvar koju treba napomenuti jeste da se EA Sports potrudio da licencira stadion Barselone koji prošle godine nije bio među stadionima u FIFI 13.

Pred sam duel čekaju vas zanimljive igrice poput šutiranja i branjenja penala, dodavanja lopte u male golove i još mnogo zabavnih trening stvari.

Ukoliko nabavite Moddingway patch za FIFA 14, poboljšavate grafičko okruženje. Dobijate nove lopte, dresove, transfere, logoe, dekoracije na stadionu, reklame, itd…

Ulazak igrača na teren, realnije urađen od predhodnog serijala, kamera se od pritiska na stadionu zatrese par puta.

Jedan od aktera i jedan od najiskusnijih fudbalera Barselone, Andreas Inijesta.

Pozdrav kapitena sa sudijama.

Kao što vidite totalno novi izgled, metro stil kao i na početku igrice.

Iiiiiiii prvi goooooool, ko će drugi nego Leo Mesi, iznervirani fudbaleri Real Madrida, navijači Reala priželjkuju gol Kristijana Ronalda.

I tako i mi dolazimo do kraja ovog slikovitog prikaza novog FIFA serijala. Požurite u najbližu prodavnicu i rezervišite sebi svoj FIFA 14 original i uživajte igrajuči brojne Online modove po kojima je FIFA najpoznatija.

 

KOMENTARI

AUTOR

Učenik 2. razreda Elektrotehničke škole, smer Administrator računarskih mreža. Zadužen za programiranje i održavanje sajta unisvet.net. U slobodno vreme bavim se veb dizajnom i developingom, kao i grafičkim dizajnom. Solidno poznajem programske jezike HTML5, CSS3, a uporno učim PHP. Dobro poznajem hardverski i softverski deo računara. Još informacija o meni saznaćete ukoliko nastavite da nas pratite i družite se sa nama.